Moise Guran, sfat pentru ROMÂNI: "Faceți următorul exercițiu de imaginație"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Moise Guran le transmite românilor să facă un exercițiu de imaginație pentru a vedea care sunt interesele politicienilor. De asemenea, acesta a mai declarat, la Realitatea TV, că Iohannis trebuie să vină cu argumente atunci când spune că guvernul trebuie să plece. 

"Președintele Iohannis poartă responsabilitatea numirii Vioricăi Dăncilă. A zis: acest guvern nu mai are legitimitate și trebuie să plece. Ok, bine, dar vezi că s-a mai produs ceva. S-a produs încâlcarea dreptului de vot. Nu spune doar așa că ești în campanie electoral, acest guvern trebuie să plece. Vino argumentat, convinge guvernul să plece, convinge partidele parlamentare că acest guvern trebuie să plece, dacă ești serios", a declarat Moise Guran, la Realitatea TV.

Moise Guran a vrut să le transmită un mesaj românilor.

"Sfatul meu, stimați telespectatori este ca atunci când un politician spune ceva faceți următorul exercițiu de imaginație: să vă întrebați dacă nu cumva interesul lui este exact pe dos. Faceți asta și cu Viorica Dăncilă, faceți asta și cu Iohannis, și cu politicienii din opoziție, vedeți ce iese. S-ar putea să vă iasă o analiză bună", a spus Moise Guran. 

Politicienii le-a spus, voalat, să nu urmeze exemplul lui Liviu Dragnea. 

"Pariul pe prostia națiunii tocmai a picat. Nu faceți această greșeală, stimați politicieni din opoziție", a mai declarat Moise Guran, la Realitatea TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel