Moise Guran s-a ENERVAT în emisiunea lui Denise Rifai: ASCULTĂ-MĂ !

Narcis Popa |
Data publicării:

Moise Guran s-a enervat în emisiunea "Legile Puterii", de la Realitatea TV, moderată de Denise Rifai. 

Moise Guran voia să explice calculele electorale pe care le fac în acest moment actorii de pe scena politică. Denise Rifai îi cerea soluții, iar Moise Guran a cerut să nu mai fie întrerupt. Iată mai jos dialogul:

Moise Guran: Bugetul pe anul 2019 este o fraudă. Cineva trebuie să administreze această țară, noi trebuie să plătim pensiile părinților noștri, atât cât le-a făcut. Trebuie să plătim ! Trebuie să plătim salariile bugetarilor că altfel această țară se prăbușește !

Denise Rifai: Ce ar trebui făcut? 

Moise Guran: Ei fac calcule...

Denise Rifai: Ce spui că ar trebui făcut?

Moise Guran: Ascultă-mă ! Ajung și acolo ! Fiecare dintre ei face calcul electoral. PSD-iștii vor să fugă de la guvernare ca să câștige la locale și parlamentare. Ceilalți nu vor să intre la guvernare ca să nu-și compromită șansele la următoarele alegeri, inclusiv la prezidențiale. Nici președintele Iohannis nu vrea să aducă opoziția la putere deși a spus-o într-un mod destul de nătâng aseară: 'acest guvern trebuie să plece pentru că nu mai are legitimitate'. Nu, acest guvern trebuie să plece pentru că și-a bătut joc de voturile a 30 % din electorat și se poate demonstra aritmetic. Între 11:00 și 13:00 s-a votat cu 5 % pe oră. În 14 ore de votare poți să acoperi 70 % din voturi. Asta e o problemă sistemică. Chiar dacă erau de trei ori mai multe secții de votare în Diaspora, tot nu puteau să voteze câți erau acolo. Asta nu e o problemă a lui Meleșcanu, e o problemă a Guvernului ! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel