Moise Guran: La un pas de PRĂPASTIE

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Moise Guran a declarat că România se îndrepta spre dictatură, dar a "frânat la timp și nu am căzut în prăpastie." Acesta se refereră la înfrângerea suferită de PSD la alegerile europarlamentare. 

"Cea a fost mai greu a trecut. ROmânia era într-o mașină care se îndrepta spre prăpastie, a frânat. Deci votul ăsta din 26 mai a fost o frână puternică. Am frânat înainte să cădem în prăpastie. Riscam o dictatură. Și noi acum zicem toți: Ieei. Dar nu am căzut în prăpastie,  nu am început să urcăm pe un deal sau un munte. Doar n-am căzut în prăpastie. Acolo suntem în momentul de față și trebuie să fim conștienți de acest lucru", a declarat Moise Guran, la Realitatea TV

Moise Guran consideră că nu ar mai trebui ca PSD să mai fie la guvernare. 

"România este în situația în care, după doi ani și jumătate acest guvern s-a împrumutat, ne-a îndatorat copiii ca  să își mituiască propriul electorat cu unicul scop de a își da aminstii, grațieri, dezincriminări, să ajungem la ziua de astăzi în care nu își mai pot da asta. Și atunci următoarea întrebare logică ce se pune este: de ce ar mai sta ei la guvernare, la ce le folosește. În situația în care domnul Dragnea făcea că el era cu tupeu. Și făcea: PNDL, 11 miliarde, 10 miliarde. (...)Și lumea zicea, aa, câți bani ne dă Dragnea. Și pe urmă, când venea bugetul: "ia, măi, ce avem aici? Pâi nu avem bani de salarii șefu"Deja Guvernul ROmâniei se împrumută cu un miliard, două, trei pe lună", a mai declarat Moise Guran.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel