Moise Guran: Iohannis o va face ASTĂZI sau MÂINE

Narcis Popa |
Data publicării:

Moise Guran spune că cel mai probabil, astăzi sau mâine, președintele Klaus Iohannis va emite decretul privind Referendumul care să permită cetățenilor să poată respinge prin vot modificările la Codul Penal. 

"Șuții adoră învălmășeala. La adăpostul ei golesc buzunare, comit chiar agresiuni sexuale și reușesc să scape, să se facă nevăzuți înainte ca victimele să-i poată identifica pe agresori. În învălmășeala creată de înlocuirea lui Tudorel cu Nicolicea a trecut aproape neobservată o golănie politică. Avizul consultativ al Parlamentului pe notificarea (scrisoarea) președintelui privind referendumul de pe 26 mai a scos la iveală o parte a unui plan scârbos, a unui viol constituțional și a unei buzunăreli de atribuții prezidențiale. Și, deși deocamdată tentativa a eșuat, ea ne arată ce se va întâmpla în situația de care pesediștii se tem cel mai mult – cea în care poporul împiedică prin referendum catastrofa din Justiție și amnistia mascată prin modificarea Codului Penal.

Azi-mâine Președintele va emite decretul privind Referendumul și sper ca de data asta să facă ce trebuie. Și el, ca președinte, și noi, ca nație.
Să arătăm prin vot că nu vrem să fim o națiune de hoți!Îi acord președintelui și consilierilor săi prezumția de inteligență strategică și cred că în situația (foarte probabilă) a aprobării în parlament a modificărilor Codului Penal (deja trecut de Senat, azi intră la Cameră), președintele trebuie să formuleze o întrebare suplimentară care să permită poporului să respingă prin vot transformarea Codului Penal în Codrul Penalilor," scrie Moise Guran pe Moise.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel