Moise Guran în emisiunea lui Denise Rifai: „Viorica Dăncilă a CÂȘTIGAT alegerile“

Moise Guran este de părere că marea câștigătoare a alegerilor prezidențiale este Viorica Dăncilă...

Moise Guran este invitatul lui Denise Rifai în cea de-a doaua parte a emisiunii „Legile Puterii“ de la Realitatea Tv, unde a făcut o afirmație surprinzătoare. Viorica Dăcnilă este marea câștigătoare a alegerilor prezidențiale.

Denise Rifai: „Dacă te întreb cine a câștigat alegerile...“

Moise Guran: „O să răspund că Viorica Dăncilă. Nu Klaus Iohannis. Ea a reușit să conserve scorul PSD, e aproape același număr de voturi ca de la europarlamentare. Pentru că doamna Dăcnilă e o persoană foarte puțin intelectuală. Eu nu îi înțeleg pe oameni. Pesedismul îl înțeleg chiar foarte bine, pe pesediști, votanții PSD îi înțeleg: e vorba despre o categorie mai degrabă demografică decât socială, care vine din istorie și care se opune cu putere shimbării acestei țări și care este foarte dependentă politic și social. 

Dar nu îi înțeleg pe oameni. Știam că sunt două milioane de voturi, de la  scorul de la europarlamentare, adică acesta este bazinul PSD. Dar acești două milioane de oameni să o voteze pe Dăncilă mi mi s-a părut neverosimil. De aceea m-am bucurat că doamna Dăncilă a fost nominalizată candidat la președinție, pentru că nu mi-am imaginat vreodată că poate lua mai mult de jumătate din scorul respectiv. Am greșit. M-am înșelat“, a afirmat jurnalistul Moise Guran la Realitatea Tv.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.22
YesMy