Moise Guran, ALARMĂ: Să acționăm ACUM ! Altfel, Dragnea câștigă

Narcis Popa |
Data publicării:

Moise Guran spune că Ordonanța de Urgență prin care Tudorel Toader modifică toate legile justiției a fost una surprinzătoare, dar îi poate oferi victoria lui Dragnea dacă societatea nu reacționează. 

"Mișcarea cu OUG-ul care modifică toate legile Justiției a fost surprinzătoare, tupeistă și puternică. Prins cumva (încă nu știm cum, posibil cu dosarul Teldrum) între presiunea europeană și tic-tac-ul alegerilor care n-au cum să-l avantajeze, Dragnea sparge încercuirea, intră în atac și dă un șah extrem de periculos societății – în 45 de zile își poate pune șeful DNA și procurorul general. Teoretic, nu mai are nevoie de amnistie dacă are procuratura. Dar, practic, acest șah este ultimul înainte de matul cu o altă ordonanță, cea care-i va anula și sentința din Dosarul Referendumul 2012. Dacă nu reacționăm imediat și dacă nu o facem hotărât și decisiv, va veni și aceea imediat, probabil în câteva zile," scrie Moise Guran pe Moise.ro.

Totodată, jurnalistul spune că mișcarea a venit tocmai într-un moment în care populația nu mai este atât de mobilizată pentru proteste și este de datoria întregii societăți să reacționeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel