Moțiunea de cenzură a fost depusă la Parlament. Textul va fi citit astăzi, la ora 15.00

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă va fi citită astăzi, în Parlament, începând cu ora 15.00.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost depusă la Parlament şi urmează să fie citită în plenul Parlamentului miercuri, la ora 15,00 a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor, Lia Olguţa Vasilescu.

Textul moțiunii de cenzură face referire la eșecul organizării alegerilor, situația din Valea Uzului, dar și încercările repetate de emitere a ordonanțelor de urgență pe justiție.

"Duminică, 26 mai 2019, românii au votat într-un mod covârşitor cea mai legitimă moţiune de cenzură împotriva celei mai toxice guvernări din ultimii 30 de ani! În 26 mai, românii au spus un DA categoric pentru o Românie normală şi un NU categoric discursului şi acţiunilor anti-europene şi anti-justiţie ale PSD! Sancţiunea împotriva PSD şi împotriva Guvernului vine direct de la cetăţeni, care au spus răspicat că nu mai vor un guvern incapabil să ducă ţara spre bine şi care are o singură prioritate făţişă – atacurile permanente la adresa justiţiei.

În doi ani şi jumătate, PSD şi ALDE au dezbinat o ţară întreagă, au distrus rolul instituţiilor fundamentale, au mutilat legi importante, au compromis şansa de a moderniza ţara şi au atentat constant la bazele democraţiei româneşti şi ale statului de drept! În 26 mai 2019, PSD a reuşit să ne unească pe toţi, pe cei de acasă şi din străinătate, ca să ne salvăm ţara din mâinile PSD şi am reuşit!", se arată în textul moțiunii, citat de Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel