MOȚIUNE DE CENZURĂ: Tăriceanu, către prim-ministru - „Dragă Viorica... dacă m-aș fi apucat eu să dau din casă...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Călin Popescu Tăriceană, reprezetantul ALDE, fostul partener de guvernare al PSD-ului condus de Viorica Dăncilă, a luat cuvântul de la tribuna Parlamentului în ziua votului pentru moțiunea de cenzură.

Călin Popescu Tăriceanu a uat cuvântul de la tribuna Parlamentului și i-a transmis un mesaj premierului Viorica Dăncilă.: „Doamnă prim-ministru, dragă Viorica, nu aveam nici cea mai mică intenţie să iau cuvântul astăzi la dezbaterea moţiunii. Pentru un simplu motiv: am fost parteneri doi ani şi jumătate“, a precizat, la începutul discursului său liderul ALDE.

„Dacă m-aş fi apucat eu să dau din casă, cum se spune, fii convinsă că aveam argumente de zece ori mai tari decât au cei de la PNL sau de la USR. Dar nu am vrut să fac acest lucru. Ai ţinut un discurs în care m-ai atacat în mod neelegant. Eu mă aşteptam la altceva de la o persoană care şi-a petrecut nouă ani la Bruxelles“, a afirmat ulterior Călin Poepscu-Tăriceanu.

El i-a sugerat Vioricăo Dăncilă să renunțe de bunăvoie la funcția de premier al României, asta doar dacă nu este „ținută ostatică“.

„Aveţi astăzi ocazia să rămâneţi în istorie fie ca prima femeie prim-ministru şi să ieşiţi onorabil din scenă, sau aveţi varianta ca oamenii să-şi aducă aminte de dumneavoastră ca de cineva care este ţinut ostatic, cu forţa, la Palatul Victoria. Dragă Viorica, dacă e adevărat că eşti ţinută ostatică împotriva voinţei tale, atunci poţi să nu spui nimic, dar clipeşti de două ori şi noi am înţeles şi te eliberăm. Să ştii de la mine că există viaţă şi după ce nu mai eşti prim-ministru", a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel