MOȚIUNE DE CENZURĂ. Lider PNL: „Vă rog să RETRAGEȚI trupele de JANDARMI din Parlament!”/ Ciolacu: „Este o decizie a dânşilor!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Deputatul PNL Florin Roman a reclamat, astăzi, în plenul Parlamentului prezenţa unui număr impresionant de jandarmi la intrarea şi în interiorul clădirii Legislativului, solicitând preşedintelui de şedinţă, social-democratul Marcel Ciolacu, retragerea acestora.

 

„În această dimineaţă, ca şi la precedenta moţiune, când am ajuns la Parlament am observat cu toţii un număr impresionant de jandarmi la intrare şi în interiorul Parlamentului. Stimaţi colegi, locul jandarmilor este pe stradă, unde 21.000 de deţinuţi au fost eliberaţi, unde 7.000 de criminali, violatori şi tâlhari îşi fac de cap. Domnule preşedinte al Camerei, în calitate de deputat, vă rog frumos să solicitaţi retragerea trupelor de jandarmi. Azi nu se poate întâmpla nimic rău aici. Singurul lucru care se poate întâmpla este să pice un guvern pe care oricum românii nu şi-l doresc. Moţiunea va trece! Victorie!”, a spus Roman, la începutul plenului reunit al Parlamentului.

Citește și MOȚIUNE DE CENZURĂ. Viorica Dăncilă îi ATACĂ DUR pe Tăriceanu și Ponta din Parlament

Preşedintele de şedinţă, Marcel Ciolacu, a spus că aceasta este o decizie a Jandarmeriei.

„Este o decizie a dânşilor, dar momentul a fost unul special şi vă mulţumim pentru el”, a afirmat Ciolacu.

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit joi în şedinţă comună pentru dezbateri şi vot asupra moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel