Miting pentru Sorina Pintea: „Nu o ucideți!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Peste 200 de persoane participă, astăzi, în fața Palatului de Justiție din Baia Mare la un miting de solidaritate cu fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, arestată preventiv pentru fapte de corupție. Participanții au pancarte cu mesaje precum „O omoară pe Sorina”, „Nu o ucideți pe Sorina Pintea”

Participanții la miting s-au adunat, astăzi, în fața Palatului de Justiție din Baia Mare, având afișe cu mesaje precum „O omoară pe Sorina Pintea", „Nu o ucideți pe Sorina Pintea", „Dreptate nu crimă", „Sorina Pintea e bolnavă", „Sănătate", „Justiție nu umilință", „Demnitate". Mare parte sunt membri ai PSD, după cum a recunoscut o pensionară.

„O să tragem justiția la rost. Nu se poate așa ceva! De cinci zile de când e arestată nu a mâncat nimic. Este o justiție analfabetă", a declarat un pensionar, la Antena 3.

„Ne exprimăm solidaritatea și susținerea pentru stoparea abuzurilor și a torturii la care este supusă Sorina Pintea. Suntem împotriva a tot ceea ce inseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât, nu vrem politică în justiție", a spus un partcipant la eveniment.

„Justiția nu e corectă în țara asta. A plecat Kovesi, nici ea nu a fost corectă. Eu nu l-am votat pe Iohannis, nici pe Ludovic Orban. Ce a făcut Iohannis în ultimele patru luni?", s-a plâns o altă pensionară.

Altă pensionară a spus că Sorinei Pintea îi sunt încălcate grav drepturi fundamentale cum ar fi sănătatea, demnitatea și chiar dreptul la apărare corectă.

La miting participă și soțul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel