Oana Stănciulescu: Este doar ÎNCEPUTUL pentru PSD!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

PSD nu mai reușește să strângă, la mitingurile organizate, sutele de mii de simpatizanți, ca pe vremuri. Jurnalista Oana Stănciulescu susține că așa va fi de acum încolo - nici măcar zeci de mii, iar la Vaslui, se pare că și 100 este un număr prea mare pentru social democrați în 2019.

De când a început precampania electorală, și mai apoi campania, rareori PSD a reușit să mai aducă simpatizați.

"PSD și-a ales cu grijă, au crezut ei, locurile unde să-și dea întâlnire cu simpatizanții partidului. Numai că au avut parte de o surpriză de proporții. Nu numai că au fost huiduiți peste tot pe unde au ajuns, ci le-aa fost greu să-și mobilizeze propriul electorat. Despre băile de mulțimi nici nu s-a mai pus vorba. Dacă o ține tot așa, la alegerile prezidențiale din toamnă, PSD va fi nevoit să inventeze băile de mulțimi din sălile de la primării, din ce în ce mai mici. Se pare că nici măcar banii și maenințările nu mai pot face nimic. O rușine mai mare nu există pentru un mare baron PSD să nu reușească să aducă măcar câteva sute de cetățeni. Să vorbească aproape singuri, era de neconceput în urmă cu 3 ani. La Vaslui, fieful PSD, baronul Dumitru Buzatu e fost efectiv umilit de concetățenii lui. S-a dovedit că pentru Buzatu, 100 este o cifră mult prea mare. Și este doar începutul pentru PSD. Cred sau nu, o să plătească mai repede decât se gândesc pentru ceea ce au făcut de când au ajuns la guvernare", a spus jurnalista pentru stiridiaspora.ro.

Șeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a organizat un miting electoral pe data de 5 mai la care au venit doar câteva zeci de persoane. Buzatu le-a cerut vasluienilor să-şi pună mintea la contribuţie, ”nu rânza”.

”Noi astăzi am învăţat o lecţie organizând acest miting sper. Deşi sunteţi încă puţini cei care aţi dat curs acestei invitaţii, eu vă spun că trebuie să ne străduim cu toţii să ieşim din această letargie. Sunt foarte mulţi interesaţi ca noi să nu dăm atenţie acestor alegeri europarlamentare că poate-poate reuşesc pe acest fond să-i mobilizeze doar pe-ai lor şi în felul acesta să arate, pentru că sunt două mize la alegerile acestea, una internă şi alta externă, încearcă să arată, aţi văzut că există o propagandă foarte susţinută în capul căreia se află preşedintele Iohannis, o propagandă care spune că dacă la 26 mai, la alegerile europarlamentare noi obţinem un rezultat mai slab, adică mai mic de 45%, pe care l-am obţinut la alegerile parlamentare naţionale, atunci Guvernul trebuie să plece. De unde au inventat ei treaba asta? Ce legătură are Parlamentul European, componenţa acestuia, rezultatele din 26 mai, şi cu plecarea Guvernului României? Este o străduinţă extraordinară a unor oameni care atunci când au fost la Guvern n-au făcut nimic”, a spus liderul PSD Vaslui în faţa mulţimii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel