Misterul morții lui Florin se adâncește: Întors din Germania, a murit în râul de lângă casă. Urme de violență pe corp

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin N., un tânăr de 28 de ani, abia întors din Germania, a fost găsit fără viață în râul Desnățui, după ce plecase împreună cu doi prieteni să se distreze. Urme de violență apar pe corpul lui, dar acestea nu sunt trecute în certificatul medico-legal.

Florin Negru se întorsese recent de la muncă, din Germania, iar duminică a plecat de la locuința sa din satul mehedințean Gvardinița împreună cu doi amici. Luni însă Florin a fost găsit fără viaţă, în râul Desnăţui, iar potrivit unor apropiaţi, acesta ar fi fost lovit la cap.

Mașina lui Florin Negru a fost găsită împotmolită în nămol, pe o uliţă din apropierea râului, în timp ce adidaşii erau pe mal. De asemenea, telefonul acestuia a fost găsit închis, aruncat în iarbă. Mai mult, cei doi prieteni cu care tânărul please de acasă sunt de negăsit.

Citește și: Tânăr român, recent întors din GERMANIA, și-a găsit sfârșitul într-un râu de lângă casă

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, însă, potrivit paginii de Facebook „Observ tot“, sunt detalii care nu ar fi fost trecute în certificatul constatator al decesului, precum urmele de lovituri de pe corpul său. 

„În nicio rubrică a certificatului de deces nu este trecută agresiunea, loviturile de pe corp, din cap și din zona feței! Piramidă nazală ruptă, tâmplă spartă, obraz tăiat cu un corp ascuțit! (...) Tot în exclusivitate vă spunem că apa, locul unde Florin Negru a fost văzut este până la nivelul genunchilor unui om matur! Nu avea cum să se înece...Decât dacă a fost ținut sub apă împotriva voinței victimei! Tot în exclusivitate vă spunem și că, în locul unde a fost găsit, pe malul apei, erau urme de răfuială și mulți pași!“, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Observ Tot.

Mai mult, se pare că în interiorul mașinii ar fi fost urme de sânge, iar în mașină au fost găsite bucăți de geam spart din exterior în interior, geam care fiind securizat, nu ar fi trebuit să se spargă.

Ancheta este încă în desfășurare, iar polițiștii iau în calcul toate variantele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel