Miss Univers 2018. Controversă majoră care va șoca lumea

Narcis Popa |
Data publicării:

Concursul Miss Univers 2018 se va desfăşura la Bangkok în decembrie, au anunţat marţi din capitala thailandeză organizatorii celebrei competiţii de frumuseţe şi autorităţile ţării, citate de EFE. 

Gala va avea loc în sala centrului de convenţii IMPACT Arena, luni 17 decembrie, pentru ca telespectatorii de pe celălalt mal al Pacificului să poată vedea spectacolul în direct duminică seară. 

Top-modelul spaniol Angela Ponce, în vârstă de 26 de ani, va deveni prima candidată transsexuală la Miss Univers, în timp ce Armenia, Kârgâstan şi Mongolia vor participa în premieră la această competiţie. 

Deţinătoarea titlului de Miss Univers 2017 este sud-africana Demi-Leigh Nel-Peters, care le-a întrecut anul trecut în finală pe reprezentantele Columbiei, Laura González, şi Jamaicăi, Davina Bennett. 

Este pentru a treia oară când Thailanda devine gazda acestei competiţii: prima oară a fost în anul 1992, la centrul naţional de convenţii regina Sirikit şi a fost câştigat de reprezentanta Namibiei, Michelle McLean. 

Bangkok a mai organizat o dată concursul Miss Univers în 2005, când a fost încoronată canadianca Natalie Glebova la gala desfăşurată la IMPACT Arena

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel