Misiune Imposibilă, în viața reală pentru Tom Cruise. Celebrul actor a aterizat forțat în timp ce călătorea cu avionul său privat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Misiune Imposibilă, în viața reală pentru Tom Cruise. Celebrul actor a aterizat forțat în timp ce călătorea cu avionul său privat / Foto: Captură video youtube
Misiune Imposibilă, în viața reală pentru Tom Cruise. Celebrul actor a aterizat forțat în timp ce călătorea cu avionul său privat / Foto: Captură video youtube

Tom Cruise aproape că a trăit o scenă din celebrul său film, Misiune Imposibilă. În timp ce călătorea cu avionul său privat, a fost nevoit să aterizeze de urgență din cauza unor defecțiuni. În aeroport, pompierii s-au grăbit să se ocupe de fumul care ieșea din avion.

Cu siguranță ziua de marți după-amiază, i-a dat mari emoții celebrului actor când s-a văzut față în față cu un posibil accident aviatic. Abia când a aterizat de urgență pe un aeroport britanic, a înțeles cu adevărat cum s-ar simți o scenă din unul dintre filmele sale.

Starul hollywoodian, în vârstă de 60 de ani, a salutat privitorii cu fermecătorul său zâmbet în timpul unei apariții neașteptate pe aeroportul Teesside. Acesta călătorea din Florida spre nord-estul Angliei, când a fost nevoit să aterizeze din cauza vântului puternic.

 

Avionul lui Tom Cruise a prezentat defecțiuni minore

 

Cu toate acestea, pompierii locali au fost alertați după ce un fum negru și gros a fost văzut la capătul pistei, la bordul avionului său. Tom a fost nevoit să rămână acolo, în timp ce pompierii se ocupau de problemă, conform Daily Mail.

În ciuda acestei drame neașteptate, Tom a fost bine dispus după zborul său de lungă distanță peste Atlantic, actorul oprindu-se pentru o discuție cu personalul aeroportului după ce a coborât din avion. 

Cruise părea să folosească Teesside ca punct de aterizare înainte de a-și continua călătoria la bordul unui elicopter care îl aștepta, iar actorul a fost văzut inspectând elicopterul înainte de a urca în el împreună cu două pasagere. 

 

Actorul nu s-a panicat în timpul zborului deoarece își face singur cascadoriile

 

Nu este străin de dramele din aer, actorul - renumit pentru că își face singur cascadoriile - s-a filmat recent stând în vârful unui mic biplan din al Doilea Război Mondial în timp ce zbura deasupra canionului Blyde River Canyon din Africa de Sud.

Cruise a realizat cascadoria periculoasă într-un scurt clip pe rețelele de socializare, în timp ce filma scene pentru „Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two”, cel de-al optulea film din lunga franciză.  

 

Videoclipul arată cum avioanele viu colorate zboară pe cer înainte de a coborî pentru a ateriza pe aerodrom. 

Actorul a luat lecții de zbor la aerodrom pentru a se pregăti pentru o scenă antrenantă din noul film, a cărui lansare este programată pentru 7 iulie 2023.

În film, Tom va juca alături de Hayley Atwell, Simon Pegg, starul din Hot Fuzz, actrița suedeză Rebecca Ferguson și Cary Elwes, starul din The Princess Bride. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel