Mircea Diaconu, întrebare pentru Iohannis: „De ce a lăsat România fără reprezentare în C.E. când se discuta soarta Brexit?“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mircea Diaconu a afirmat că are o singură întrebare pe care i-ar adresa-o lui Klaus Iohannis în cazul unei confruntări directe.

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidenţiale susţinut de alianţa electorală "Un om", a dezvăluit, joi, la "Sinteza zilei", de la Antena 3, ce întrebări le-ar adresa într-o confruntare directă celorlalți candidați importanți la președinția României.

Diaconu susține că și-ar dori o confruntare directă cu președintele Klaus Iohannis, iar dacă ar fi să aleagă o singură întrebare, l-ar întreba pe acesta de ce a ales o vizită la Pompei cu soția și nu a fost în Consiliul European să reprezinte poziția României față de Brexit.

„L-aș întreba dacă dânsul consideră că era mai important să viziteze Pompei cu soția și ghidul sau în exact în același timp să meargă pe scaunul României de la Consiliu, mai ales că erau subiecte importante, inclusiv Brexit-ul și poziționarea noastră în raport cu Brexit-ul la timpul acela. Eram foarte curios care e argumentul pentru care a rămas scaunul gol la Consiliu și a preferat să-și facă poze și să viziteze cu ghidul Pompei?", a spus Mircea Diaconu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel