Mircea Badea: Vreau să plec din România. N-am ce să caut aici

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Mircea Badea a spus că vrea să plece din România, în contextul războiului care se desfășoară în Ucraina. 

Realizatorul TV Mircea Badea a declarat că ar pleca din România, însă numai pe timp de pace. În caz de război, vedeta Antena 3 ar merge la luptă.  

Mircea Badea a spus că ar pleca din România, dar doar pe timp de pace, nu dacă l-ar împinge Vladimir Putin.

"Dacă începe războiul, eu sunt primul care se duce și, în niciun caz, din patriotism. Vreau să plec din România, absolut! N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă aici. Din varii motive, nu am fost capabil să o fac. Dar aș pleca din România, dacă este pace, nu dacă vrea Vladimir Putin să mă determine să plec. Dacă vrea Vladimir Putin pe mine, cetățean român, să mă determine să plec, nu plec. Dar nu din patriotism, ci de al dracu'! Dacă vine războiul, asta e, mă duc”, a zis Mircea Badea, la Antena 3, în emisiunea „În gura presei”, potrivit DcNews.

 

Vezi și: Jurnalistă din Ucraina, ținută captivă de ruși: "Nu știm nimic de ea de 6 zile"

 

urnalista Victoria Roshchyna ar fost răpită în timp ce se afla în Berdiansk, localitate din Ucraina, ocupată temporar de ruși. De acest lucru sunt convinși colegii ei de la Hromadske. 

Într-o declarație, publicația Hromadske a afirmat că, în opinia redacției, jurnalista Victoria Roshchyna, a fost reținută de FSB-ul rus.

"Jurnalista noastră Victoria Roshchyna este ținută captivă de ocupanții ruși. Ea relata din punctele fierbinți din estul și sudul Ucrainei încă de la începutul războiului ruso-ucrainean. Din 12 martie, nu am putut să o mai contactăm pe Victoria. După cum am aflat de la martori, în acel moment, jurnalista se afla în Berdianskul ocupat temporar. Pe 16 martie, am aflat că, cu o zi înainte (probabil pe 15 martie), Victoria a fost reținută de FSB-ul rusesc. În prezent, nu știm unde se află aceasta. Facem apel la comunitatea ucraineană și internațională să ne ajute să o găsim și să o eliberăm pe Victoria Roshchyna, jurnalista Hromadske", au transmis colegii jurnalistei, citați de The Guardian.

"Fosta mea colegă, strălucitul reporter Vika Roshchyna de la @hromadske a fost probabil capturată de ruși. Conform Hromadske TV, ea a fost reținută de FSB în drum spre Mariupol. Nu s-a mai luat legătura cu ea de deja 6 zile", spune și jurnalistul Ostap Yarysh, pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel