Mircea Badea, revoltă la adresa lui Dragnea: "Ce fericit era... Așa mi-a zis. (...) E bine cu pomenile astea jegoase, împuțite? "

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Mircea Badea este revoltat de gratuitatea la tren pentru studenți oferită inițial de Liviu Dragnea și continuată de guvernul Dăncilă. Realizatorul TV i-a transmis un mesaj foarte dur lui Dragnea. 

"Mi-aduc aminte de Dragnea... Ce fericit era Dragnea care zicea într-o emisiune, cred, chiar aici...Ce zicea Dragnea 'am văzut că ne înjură Mircea Badea pentru că dăm gratuitate la tren la studenți. Ei bine, o să le dăm 50 % gratuitate și la avion!' Băi nene, ce beton ți-a mers asta ! A fost beton ! Sa mor eu, ce bine ți-a ieșit. Te-a ajutat foarte mult. Dar pe toată lumea a ajutat. Nu înțeleg gratuitatea asta pentru toți haidamacii cerșetori și nesimțiți ! (...) Ia ziceți, doamna Dăncilă, e bine cu pomenile astea jegoase, împuțite, nesimțite? (...) Cred că Dragnea și-a dat și el seama acum, având în vedere că are mai mult timp la dispoziție să se gândească", a spus Badea în emisiunea de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel