Mircea Badea, RĂZBOI cu Denise Rifai: "La un studio de videochat, O EXALTATĂ, un caz de TARGĂ, își BOLOVĂNEȘTE ochii"

Narcis Popa |
Data publicării:

Este război total între Denise Rifai și Mircea Badea. Chiar dacă realizatoarea Realitatea TV a spus că l-a acționat în instanță pe realizatorul "În Gura Presei", cel din urmă continuă atacurile. 

Miercuri seară, Denise Rifai l-a avut ca invitat pe Stelian Tănase. După încheierea emisiunii de la Realitatea TV, Mircea Badea a lansat cuvinte dure la adresa celor doi. 

"La un studio de videochat afiliat securiștilor, o exaltată, alt caz de targă, una de-și bolovănește ochii, râde de propriile strigăte... e ceva de nu-mi dau seama. Strigă și după face 'hăhă, ia uite ce am strigat' , face așa... Această dezaxată a spus că pune pariu pe orice că va pica Guvernul. Ăsta e un alt argument că nu va pica. După, există un cetățean, unul de scrie două cărți pe minut și toate sunt foarte interesante, sunt convins că se vând chiar și în 20 de exemplare. Este vorba de Stelian Tănase. El vorbește precum Chubaka din Star Wars sau ca Jar Jar Binks... Și Stelian Tănase a spus că o să pice guvernul," a spus Mircea Badea la Antena 3.

Reamintim că Denise Rifai s-a adresat și Consiliului Național al Audiovizualului și a cerut instituției să ia măsuri pentru a-l stopa pe Mircea Badea în atacurile asupra ei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel