Mircea Badea, mesaj ORIBIL către Laura Codruţa Kovesi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Laura Codruţa Kovesi a fost desemnată, astăzi, în funcţia de procuror-şef al Parchetului European după ce în şedinţa COREPER a primit 17 voturi din 22 de reprezentanţi. 

Surse politice pentru B1.ro au subliniat că preşedintele Klaus Iohannis a sunat-o miercuri seară pentru a îi cere imperativ ca această să voteze pentru Laura Codruţa Kovesi în ciuda indicaţiei clare a premierului Viorica Dăncilă care a anunţat că se opune numirii fostei şefe DNA.

Citește și PRIMA reacție din PSD după VICTORIA lui Kovesi. Nicolicea: „Nu este un mandat dat de premierul Dăncilă"

Mircea Badea, despre care se ştie că nu este un fan al lui Kovesi, i-a trimis un mesaj oribil celei care a devenit procuror-şef european, în stilul lui caracteristic.

„Doamne, in sfarsit! Dupa atata scremut, constipatia institutionala a luat sfarsit: a avut loc o treaba mare, europeana. Ma bucur mult pentru Europa pentru ca o merita pe Kovesi. Ea va face ce stie: va fi sluga perfecta a nemtilor si a francezilor, o maciuca folosita impotriva tuturor celorlalti. Dar acestia din urma merita cu varf si indesat”, a postat Mircea Badea pe Facebook.

Citește și Ce urmează pentru Kovesi după votul din COREPER

Conform informaţiilor obţinute de B1.ro în contextul primului vot pe acest subiect, ambasadorul poate primi un mandat privind felul în care votează de la preşedinte, de la Guvern sau de la Ministerul Afacerilor Externe.

În contextul controversei create, Teodor Meleşcanu a respins insistent că el ar fi dat un mandat împotriva lui Kovesi, dar a refuzat să spună cine este cel care i-a cerut Luminiţei Odobescu să voteze pentru candidatul francez.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel