Mircea Badea, ironic din nou la adresa românilor din Diaspora: „Să te duci să o votezi pe Denise Rifai cu masca de gaze!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mircea Badea a fost în această seară din nou ironic la adresa românilor din Diaspora. Moderatorul TV se întreba cum vor proceda românii la vot în plină carantină de coronavirus. 

„Cum se va proceda cu ștampiluța? Ștampiluța nu e de unică folosință! Ea se dă din mână în mână să voteze cetățeanul forțele democrate și proeuropene. Deci, se vor năpusti echipe de epidemiologi, câte un Arafat pe fiecare ...? Câte un Străinu Cercel pe fiecare secție cu spârcâieciuri după ficare folosire a ștampiluței? Sau fiecare va veni, cum ne-a explicat BOR că venim cu lingurița de acasă? 

Le ia febra la intrare? E unul care pune pistolul la cap de temperaturică? Tu da, tu nu? Dacă te-a cuprins febra alegerilor te ia mama dracu o să fie și o cameră de carantină, pe sistemul care e cu febră, treci la cămăruță... Vreau să știu și eu cum se desfășoară alegerile democratice în vremea lui coronavirus. (...)

Să mergem la alegerile anticipate cu măscuță. Dacă te duci cu măscău să te protejezi de nimic, că aia e o prostie, și pui la nănău chiloții ăia... dar când te duci cu chiloții pe față la secția de votare îți dai seama că ăia cu tableta spun ”dă-ți jos un pic să ne uităm dacă sunteți dvs.”. Dacă te duci de exemplu și ești USR-ist și vrea Firea să te omoare cu poluarea, cu gazele, îți dă gazare, când te duci cu masca de gaze s-o votezi pe Denise Rifai de exemplu, ăla zice, dă-ți un pic de pe muflon treaba să vedem dacă tu ești. Și s-a dus dracu lanțul epidemiologic. Dar e amuzant! Eu sunt fan!”, a spus Mircea Badea pe pasa cu Mihai Gâdea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel