Mircea Badea îl PROVOACĂ din nou pe cel care l-a bătut: O lovitură NOROCOASĂ

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Mircea Badea este exasperat de miile de mesaje după lovitura care l-a făcut să leșine în acest weekend. El spune că de fapt nu s-a întâmplat nimic, totul fiind o lovitură norocoasă. Mesajul vine în contextul în care această luptă a fost revanșa uneia care s-a disputat în urmă cu câțiva ani, pe care Badea a pierdut-o. 

Badea nu recunoaște superioritatea adversarului, spunând că totul a fost de fapt o lovitură norocoasă. Afirmația vine după ce în primă fază realizatorul Antena 3 spunea că motociclistul Tedi, cel care l-a bătut este de fapt un luptător profesionist, deci nu doar un simplu motociclist. 

"Bai, nene, mai terminati cu istericalele si bagatul capului in poza. Organizatorii sunt absolut ok si n-am nimic sa le reprosez. N-am spus absolut nimic inainte, nu intentionam sa spun nici dupa, dar ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie.
Nu sunt genul care sa cer voie, aprobare, confirmare nimanui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicala rezultata in urma unui control detaliat.
S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi.
M-am inscris ca orice alta persoana intr-o competitie bine organizata. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache si-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lasati-i in pace!
P.S. Iar eu personal nu dau doi bani gauriti pe "grija" sau "ingrijorarea" isterica manifestata de ipocriti. Fiti barbati, hienelor!" este mesajul lui Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel