Mircea Badea, BĂTAIE. A fost bătut de motociclist din nou. VIDEO

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Mircea Badea a avut astăzi meciul revanșă cu motociclistul care l-a bătut și în trecut. Nici de această dată prezentatorul Antena 3 nu s-a descurcat mai bine: Badea a primit o lovitură năpraznică și a căzut la pământ. El și-a pierdut starea de conștiență timp de câteva secunde. 

Lupta a fost organizată la un centru comercial din capitală, din sectorul 4. Mircea Badea a fost făcut K.O. în doar câteva secunde. Prezentatorul Antena 3 a căzut inert la podea, iar cei din staff-ul său au sărit de urgență să-i acorde primul ajutor. Imaginile sunt șocante, însă Mircea Badea este acum în afara oricărui pericol, anunță prezentatorul: 

Citește și  Mesajul lui Oreste pentru Mircea Badea după BĂTAIA încasată

"Sa spui despre asta ca e "motociclist", cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.
P.S. Sa spui cum "am fost lesinat minute bune" este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste," este mesajul lui Mircea Badea. 

Iată imaginile:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel