Minoră româncă, supusă la chinuri groaznice chiar de propriul tată: A tuns-o şi ameninţat-o cu moartea

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea Cucuruzu, judeţul Giurgiu, este cercetat penal pentru violenţă în familie după ce şi-a tuns fiica de 13 ani, a bătut-o şi a ameninţat-o cu moartea.

"Poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Ghimpaţi au fost sesizaţi prin intermediul 112 de către personalul medical din cadrul unei unităţi spitaliceşti din municipiul Bucureşti cu privire la faptul că o minoră din comuna Răsuceni, judeţul Giurgiu a ajuns la spital după ce a fost agresată fizic de către tatăl său în ziua de 13 aprilie 2021. În urma sesizării, poliţiştii au luat legătura cu mama tinerei, ocazie cu care aceasta a declarat faptul că în seara zilei de 13 aprilie, în timp ce fata în vârstă de 13 ani se afla la locuinţa tatălui său din satul Cucuruzu, judeţul Giurgiu, a fost agresată fizic de către acesta, în sensul că a fost lovită cu palmele la nivelul feţei, a fost tunsă şi ameninţată cu moartea", se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IPJ Giurgiu.

În cauză, poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului în urma căruia a rezultat că există risc iminent asupra minorei, fapt pentru care bărbatul este cercetat penal pentru violenţă în familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel