Ministrului Transporturilor i se cere DEMISIA. "Aștept să vă dați demisia și să vină cineva mai bun"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Deputatul USR Cătălin Drulă susţine că "unul dintre principalele exerciţii de imagine" ale ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, este "umflatul în pene" şi "răţoitul la constructori". De asemenea, un deputat USR îi cere demisia. 

"Dacă în 2017 promiteaţi 90 de kilometri de autostradă şi până la urmă au fost doar 15 şi aceia finalizaţi de guvernarea de dinainte, acum promiteţi 180 de km, practic s-a dublat minciuna. Unul dintre principalele exerciţii de imagine, care îl faceţi în ultima vreme, este umflatul în pene şi răţoitul la constructori, îi ameninţaţi cu fermitatea şi duritatea dumneavoastră, când de fapt nu sunteţi în stare să puneţi contractele în ordine. Vă dau un exemplu: pe lotul 2 din autostrada Sebeş - Turda îşi bate joc un constructor grec de o ţară întreagă, i-aţi ameninţat cu rezilierea şi cu forţa dvs de ministru, dar rezultatul este zero. Sunteţi fermi doar când aveţi camera pe dumneavoastră", a declarat Cătălin Drulă, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple pe Transporturi.

În opinia sa, "ce face PSD la Transporturi este un furt".

"Este furtul speranţelor a milioane de români care îşi doresc o infrastructură decentă, care îşi doresc autostrăzi care să treacă munţii. Hoţia este la putere în Palatul CFR, iar proiectele de investiţii sunt făcute praf", a afirmat Drulă.

I se cere demisia lui Răzvan Cuc

La rândul său, deputatul USR Iulian Bulai a cerut demisia ministrului Răzvan Cuc.

"Sunteţi persoană non grata în Moldova, nu sunteţi bine primit acolo. Aştept să vă daţi demisia şi să vină cineva mai bun", a spus Bulai.

Moţiunea simplă pe Transporturi, iniţiată de PNL şi PMP, este dezbătută luni de plenul Camerei Deputaţilor şi va primi votul final miercuri. Moţiunea se intitulează 'Mandatul ministrului Cuc cu numărul 3 este unul de nota 3'.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel