Ministrul Turismului, ales președintele organizației PSD Sibiu

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Alegeri fără emoții la PSD Sibiu.

Singuracare a avut emoții a fost, probabil, Vioric Dăncilă, pe care au așteptat-o mai mulți protestari. Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost ales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Sibiu, el fiind unicul candidat.Trif a deținut această funcţie şi anterior.

Bogdan Trif a declarat că PSD Sibiu își va maximiza scorul la Sibiu, la alegerile prezidențiale.

"Noi ne-am propus să ne maximizăm scorul. O să am o întrevedere cu colegii într-un BPJ săptămâna viitoare şi o să ne stabilim exact strategia, ca să ne maximizăm un scor care să satisfacă cerinţele organizaţiei judeţene şi naţionale. Ne propunem la nivel naţional să câştigăm Preşedinţia", a spus Bogdan Trif.

Viorica Dăncilă, prezentă la ședință, a spus căs e așteaptă ca PSD Sibiu să obțină un scor dublu față de europarlamentare.

"O să plec de aici, de la Sibiu, cu multă încredere în organizaţia de aici, care, chiar dacă are o luptă foarte mare, ştim că de la Sibiu este şi domnul preşedinte Iohannis, dar şi candidatul USR, domnul Dan Barna, eu sunt convinsă că organizaţia de aici va obţine un rezultat bun la alegerile prezidenţiale", a spus Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel