Ministrul Transporturilor, despre omul de afaceri care a construit singurul metru de autostradă din Moldova

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Stefan Mandachi_poza de profil Facebook
Stefan Mandachi_poza de profil Facebook

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a afirmat, astăzi, că îl înțelege pe Ștefan Mandachi, suceveanul care a construit simbolic primul metru de autostradă din Moldova, și chiar declară că îl motiează, potrivit digi24.ro.

„Eu înțeleg demersul oricărui român, pentru că, într-adevăr, răbdarea a ajuns la o limită și lucrul acesta nu poate decât să ne impulsioneze și mai mult ca să accelerăm proiectele, să modificăm legislația, să facem proceduri mai simplificate. Înțeleg demersul domnului, antreprenorului din Suceava. Nu am în program să merg să văd metrul de autostradă dar repet, îi înțeleg demersul omului, noi lucrăm conform legislației”, a spus Răzvan Cuc.

Citește și ROMÂNII din DIASPORA se alătură PROTESTULUI de 15 minute

Declarația vine în contextul în care antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a construit primul şi singurul metru de austostradă din Moldova, între Voroneţ şi Putna. „Monumentul autostrăzii" va fi inaugurat pe 15 martie, aceasta fiind o formă inedită de protest față de faptul că România nu are autostrăzi. Tot în semn de protest, la ora inaugurării, Mandachi va suspenda timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor pe care le administrează.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel