Ministrul Sănătății, Victor Costache, anunț despre moartea Cristinei Țopescu. Fusese consiliera lui

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

Colectivul Ministerului Sănătăţii, sub conducerea ministrului Victor Costache, deplânge dispariţia prematură a jurnalistei Cristina Ţopescu, care de puţin timp se alăturase echipei de comunicare a instituției.

„Suntem consternaţi de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât şi echipa din MS regretăm profund dispariţia acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generaţii de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Ţopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, şi până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârşit. Acum, când mă uit în urmă, nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere. Să-i spunem cu toţii o rugăciune în gând şi Dumnezeu să o odihnească în pace!“, a spus ministrul Sănătăţii, Victor Costache, citat în comunicat.

Citește și: Lucian Mîndruţă, mesaj sfâşietor după moartea Cristinei Ţopescu: "Să mori singură... Nu-i mai invidiaţi pe oamenii celebri"

Potrivit unor surse, Cristina Țopescu lucra în ministerl Sănătății din luna noiembrie. Deși nu mai știau nimic de ea, pentru că în ultimele zile ale anului s-a lucrat, colegii ei s-au gândit că se află într-o excursie în străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel