Ministrul Sănătății în Guvernul Orban anunță că DEMISIONEAZĂ. În ce condiții recurge la acest gest

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Costache, propunerea pentru a prelua ministerul Sănătății, este audiat, la această oră, în comisia Parlamentului. Întrebat despre acuzațiile de malpraxis care i se aduc, Costache a spus că dacă va fi suspect, își va da imediat demisia de la minister. 

"Voi răspunde tranșant, cred in Justiția din Romania și trebuie ca ea sa-și urmeze cursul. Dacă mi se va schimba calitatea de suspect în speță, îmi voi prezenta imediat demisia primului ministru. Adaug că înțeleg durerea familiei pentru pierderea pacientului. Au fost doi medici de gardă, niciunul nu a modificat ora decesului", a spus Victor Costache în comisia de specialitate a Parlamentului, unde este audiat după ce a fost propus de PNL ca ministru al Sănătății.

Victor Costache ar fi vizat într-un caz de malpraxis.

Costache a mai vorbit și despre crizele din sistem de care se va ocupa când va prelua Ministerul Sănătății.

"În momentul de față, avem de gestionat câteva crize. Prima criză este criza rezidenților. În momentul de față, avem câteva mii de tineri, care sunt prinși, luați ostatici în acest joc politic. Acest lucru trebuie rezolvat imediat. (...) Suntem o țara care a pierdut peste 30.000 de medici, în ultimii 10 ani", a mai spus propunerea PNM pentru Ministerul Sănătății, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel