Ministrul PSD, Doina Pană spune că știe cine a OTRĂVIT-O

Narcis Popa |
Data publicării:

Fostul ministru Doina Pană a declarat, luni, la ieșirea de la audierile de la DIICOT, că bănuiește o persoană care ar fi încercat să o intoxice cu mercur, însă nu se poate pronunța, deoarece nu are dovezi în acest sens.

Doina Pană s-a prezentat, luni, la sediul DIICOT, după ce a cerut să fie primită în audiență.

„Pentru că specificul dosarului îmi dă acest drept, dată fiind cauza și urmează și o perioadă când eu plec, începe vacanța parlamentară. M-am întâlnit cu procurorul șef-adjunct și am cerut acest lucru, e dreptul meu legal. De la început am spus ca am disponibilitate oricând să fiu citată, pentru că am tot interesul să se rezolve cât mai repede acest lucru”, a spus Doina Pană.

Fostul ministru a mai precizat că apreciază modul în care procurorii se implică în dosar.

„Însă, vedeți dumneavoastră, cand e vorba de o fraudă fiscală, sunt documente care rămân, deci poate dura oricât, dar în momentul în care este o speță de acest gen - tentativa de omor - cu cât se îndepărtează în timp e mai greu de demonstrat. De asta aveam nevoie să cer o urgentare”, a spus Doina Pană.

Întrebată dacă bănuiește pe cineva, fostul ministru a răspuns: „Da, eu bănuiesc demult, dar nu pot să mă pronunț pentru că trebuie sa existe dovezi. Eu ce pot să fac și ce am făcut până acum - să spun tot ce știu”.

Procurorii DIICOT efectuează cercetări in rem într-un dosar de constituire grup infracţional organizat şi tentativă de omor. În dosar au avut loc mai multe audieri în cauză.

Fostul ministru a depus o plângere la Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, însă cauza a fost trimisă la DIICOT. Pană a depus, de asemenea, mai multe documente medicale prin care reieşea că aceasta avea, în organism, o cantitate dublă de mercur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel