Ministrul propus la Educație, Monica Anisie, aviz negativ a treia oară consecutiv

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Monica Anisie, ministrul propus la Educație, a primit pentru a treia oară consecutiv aviz negativ la audierile din Parlament. Miniștri propuși pentru Cultură, Economie, Externe și Fonduri Europene au fost avizați pozitiv.

Monica Anisie a fost avizată negativ în comisiile de speicalitate din Parlament, la audierile pentru formarea Guvernului Orban 3.

Ministrul desemnat la Educație a fost avizată negativ și pe 4 martie și pe 18 martie. Singura dată când a primit un raport favorabil a fost pe 30 octombrie, la audierile pentru formarea Guvernului Orban 1.

În schimb, miniștri propuși la Cultură, Economie, Externe și Fonduri Europene, respectiv Bogdan Gheorghiu, Virgil Popescu, Bogdan Aurescu și Marcel Bolos au fost avizați pozitiv.

Miniștri desemnați sunt audiați în regim special, sâmbătă, în contextul crizei generate de coronavirus.

Senatorii și deputații s-au reunit într-o singură ședință comună, poartă măști de protecție, iar miniștri sunt audiați prin telefon sau videoconferință.

Audierea se va face între 9:00 și 11:00, prin telefon sau videoconferinţă, în sala Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor. Urmează apoi votul de învestire, într-un plen reunit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel