Ministrul Marcel Vela a DAT AFARĂ șefii Jandarmeriei

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a decis, vineri, schimbarea șefilor Jandarmeriei Române, a anunțat acesta, într-o conferință de presă.

„Am numit pe funcția de inspector general pe domnul colonel Enescu Bogdan, în vârstă de 46 de ani, absolvent al Academiei de Poliție Alexandru „Ioan Cuza”, are 23 de ani de activitate în cadrul Jandarmeriei Române. A îndeplinit mai multe funcții în cadrul Jandarmeriei Române. În prezent, are funcția de inspector șef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi a județului Ilfov și nu a avut nicio legătură cu evenimetele din 10 august 2018”, a spus ministrul de Interne.

Demnitarul l-a ales în funcția de șef adjunct al Jandarmeriei Române pe coloenlul Câmpanu Ionuț Gabriel, potrivit Mediafax.

 

Noua conducere a Jandarmeriei să „repare imaginea acestei instituții”

Conform sursei citate, actuala conducere a Jandarmeriei se va întoarce la funcțiile pe care le deținea înainte a conduce structura din Ministerul de Interne.

„Domnul inspector general Florea (Constantin Florea - n.red.) se întoarce la unitatea din care a fost împuternicit la București, este vorba de Craiova și domnul Ceaușescu, unul din adjuncți, se întoarce la Vâlcea”, a mai spus Vela.

Ministrul de Interne a subliniat că, în ultima perioadă, nu „Jandarmeria Română nu a prea colaborat cu conducerea Ministerului Afacerilor Interne în mai multe domenii”.

„Comunicarea cu Jandarmeria a lăsat de dorit în mai multe privințe, și la desecretizarea convorbirilor radio, de care ați luat act că au fost desecretizate în etape, cu multe întrebări, cu multe dileme, și evident că nu am pornit discuții despre strategii în Jandarmerie, decizii în Jandarmerie sau reorganizarea Jandarmeriei, discuții pe care evident le-am putut demara de când domnul Despescu este noul secretar de stat pe acest domeniu de competență și de astăzi, de jumătate de ora de când a semnat ordinul, domnul Enescu va conduce destinele Jandarmeriei”, a conchis sursa citată.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel