Ministrul Cuc îl atacă pe Barna cu citate din Paraziții: „V-aș amaneta și nu m-ați prinde”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a parafrazat, astăzi, versurile unei melodii a trupei Paraziții, într-un mesaj postat pe Facebook în care îl atacă pe liderul USR Dan Barna.

Reacția lui Cuc vine după ce Barna a criticat faptul că Ministerul Transporturilor a reziliat contractul cu antreprenorul spaniol care a construit lotul 3 de pe autostrada Lugoj-Deva, apreciind că acest tronson este finalizat în proporţie de 99% şi "perfect funcţional" pentru a fi dat în trafic, scrie Știrile PRO TV.

Astfel, ministrul Transporturilor a postat pe rețeaua de socializare un clip VIDEO însoțit de un mesaj cu titlul "Dacă Barna ar fi președinte, ne-ar amaneta și nu l-am prinde".

Cuc încercă să arate în videoclip că, de fapt, lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva are fisuri grave, fapt care ar justifica rezilierea contractului cu antreprenorul spaniol.

Titlul face aluzie la melodia trupei Paraziții, "Dacă-aș fi președinte", care are următorul refren: "Dac-aș fi pentru-o zi președinte / V-aș amaneta pe toți și nu m-ați prinde."

De altfel, la finalul mesajului de pe Facebook, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, precizează: "PS: Fiți mai atent când ziceți "dacă aș fi președinte". Continuarea cântecului este "v-aș amaneta și nu m-ați prinde".

 

Mesajul complet al ministrului Răzvan Cuc:

 

"DACĂ BARNA AR FI PREȘEDINTE, NE-AR AMANETA ȘI NU L-AM PRINDE

Domnule Barna, am văzut ca aceia pe care îi reprezentați (din păcate, alții decât cetățenii români care v-au votat și v-au trimis în Parlamentul României) v-au dat "bilet de voie" doar până la intrarea în santierul de la Lugoj-Deva, lotul 3. V-au mințit și v-au trimis la "gardul vopsit". V-a fost frică să intrați și să vedeți realitatea? De aia ați stat doar la "ușa autostrăzii"?

Ca să nu mai râdă dna Chichirău de dumneavoastră (și, poate, data viitoare aveți curaj să intrați pe un șantier și scăpați de porecla haBARNAm), vă arăt eu ce găsiți după "gardul vopsit"!!!

Știu că vă plac filmele SF, dar aici e crunta realitate. Îmi pare rău că vă dezamăgesc. N-am nici pastile albastre pentru dumneavoastră. Am doar pentru dureri de cap. Le dau celor ca dumnevoastra care fac orice ca să-i păcălească pe români.

După ce vedeți imaginile cu REALITATEA acestei lucrări dezastruoase, faceți un singur lucru, dle Barna! Ziceți-ne și nouă cât a costat "biletul de voie"? Cât costă să-i reprezentați pe alții decât pe cetățenii români care v-au votat și v-au trimis în Parlamentul României?

PS: Fiți mai atent când ziceți "dacă aș fi președinte". Continuarea cântecului este "v-aș amaneta și nu m-ați prinde"

UN FILM CÂT O MIE DE CUVINTE...."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel