Ministru de Interne şi-a schimbat părerea despre violenţele de la 10 august: Poate să fie şi tentativă de lovitură de stat

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Noul ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a declarat la instalare  că 10 august a fost "un eveniment nefericit", și  că niciun cetăţean să nu mai fie bătut de un jandarm, atât timp cât respectă legea.

La câteva ore Moga a revenit asupra primei sale declaraţii referitoare la violenţele din 10 august 2018, readucând în discuţie subiectul loviturii de stat.


 

Declaraţia  ministru Moga a venit la câteva ore după ce Viorica Dăncilă declara că evenimentele din 10 august au semănat cu o lovitură de stat.

„În momentul în care se forţează intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat. Eu ştiu un lucru, că au încercat să intre în clădirea Guvernului", a declarat Viorica Dăncilă la Digi 24.

„Orice instituţie este protejată prin lege, mai ales guvernul României. Este o instituţie fundamentală a statului român. Cine va îndrăzni vreodată să forţeze sau să aibă vreun gând necurat înseamnă că poate să fie şi tentativă de lovitură de stat“, a declarat  Nicolae Moga  în timpul unei vizite la Jandarmerie, conform Adevarul.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel