Mihai Tudose despre ieșirea din Pro România: „Ponta a negociat cu Dăncilă. El vrea să fie președinte în 2024“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fostul premier Mihai Tudose a anunțat, astăzi, că demisionează din Pro România, partidul condus de Victor Ponta. EL și-a explicat motivele în cadrul unui interviu acordat DCNews.

Fostul prim-ministru PSD al României, Mihai Tudose, a decis să demisioneze din Pro România, partidul unde a „migrat“ după ieșirea din PSd și din partea căruia a obținut un mandat de europarlamentar. 

El a explicat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DCNews că motivul pentru care a decis să plece din partid este chiar Victor Ponta. „În vară, am aflat că tot așa au fost niște negocieri pe persoană fizică pe la Neptun cu doamna Dăncilă. Se solicitau locuri în Guvern. (n.r. Negocieri) între domnul Ponta și doamna Dăncilă la vila Neptun, vara trecută. Lucrurile acestea au fost. Ne-a întrebat și pe noi dacă vrem?! Negocierile au sfârșit lamentabil, doamna Dăncilă refuzându-l pe Ponta”, a spus Mihai Tudose la DCNews.

El a adăugat că pe Victor Ponta îl interesează doar să fie președintele României în 2024.

„Acum două zile, liderul Victor Ponta spunea: proiectul meu este 2024. Adică el vrea să fie președinte în 2024. Idealul lui, proiectul lui personal. Ce se întâmplă cu cei din jur nu-l interesează. Nu-l interesează! Stai un pic că mai sunt unii...”, a spus Mihai Tudose, luni, 2 decembrie, în cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel