Mihai Tudose, ATACURI în rafală la Dragnea. "Să stea acasă și să facă precum licuriciul"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Fostul premier Mihai Tudose a comentat, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, posibila nominalizare a lui Răzvan Cuc pentru funcția de ministru al Transporturilor. 

"Eu recunosc, în cazul domnului ministru Cuc, am solicitat schimbarea din funcție pentru o ineficiență groaznică. Să-l pui din nou acum pe Cuc, e... superb. Cei întregi la minte nu-și asumă funcția respectivă.

Ministerul Dezvoltării și Ministerul Transporturilor sunt două ministere conduse de un singur om, domnul Dragnea. Acolo trebuie să fie cineva care doar să fie la birou și, eventual, să nu îndrăznească să dea vreun telefon pe la marile companii, pe la CNAIR, să deranjeze pe nimeni.

El trebuie să semneze ce pun în operă niște subordonați la ordinele lui Dragnea. Apoi, dacă se pune problema de răspundere, evident, ministrul răspunde", a spus Mihai Tudose, în emisiunea "Talk News", moderată de Denise Rifai.

Întrebat dacă, în contextul tensiunilor din PSD, ar putea și altcineva să-și facă vocea auzită în partid, Tudose a spus:

„Eu m-am convins că nu sunt șanse. Cei care comentează sunt trecuți pe linie moartă. Dragnea e malefic. Încearcă să păcălească pe toată lumea, tot timpul. Cu unii a început să nu-i mai meargă. Nu reușește cu toată lumea. El va sta acolo până va stinge lumina. Care-i problema? Atât timp cât stinge lumina doar la el acasă, e problema lui, să stea pe întuneric, să ia vitamina D și substanțe fosforescente ca să facă precum licuriciul noaptea. Problema e că stinge lumina în întreaga țară".

Răzvan Cuc a fost ministru al Transporturilor în Guvernul Tudose. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel