Mihai Gâdea, prima reacție după ce ar fi fost propus la prezidențiale de PSD

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Gâdea a transmis un mesaj după ce Ion Cristoiu a spus astăzi că jurnalistul Antena 3 ar fi în cărți pentru a fi desemnat candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale. 

"Mulțumesc maestrului Ion Cristoiu pentru generozitatea sa. Aș vrea să subliniez faptul că sub nici o formă și în nici un moment nu-mi pun problema să accept vreo nominalizare de candidat la președinție, nici din partea PSD și nici partea altui partid. Nu mă interesează nici un fel de propunere de acest fel. Rămân al dumneavoastră Mihai Gâdea și vă aștept pe toți de duminică până joi la Sinteza Zilei, cel mai urmărit talk show de televiziune din România," a spus Mihai Gâdea pentru DCNews.

Ion Cristoiu a mai spus că Mihai Gâdea a fost propus prezidențiabil de fostul premier Adrian Năstase, acesta fiind și scopul vizitei sale de joi, la Guvern, unde s-a întâlnit cu președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă.

“După părerea mea, domnul Năstase l-a propus și de aia s-a și dus la Viorica Dăncilă. Domnul Năstase a anunțat oficial că ar trebui să fie cineva din societate civilă. După părerea mea, acesta este Mihai Gâdea, se lucrează de mai mult timp la sondaje. Și tot după părerea mea, are foarte mari șanse să câștige, pentru că pe de o parte este patriarhul PSD-iștilor, electoratului PSD. Nu e Tăriceanu. Electoratul PSD nu are încredere în Tăriceanu”, a afirmat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel