Mihai Fifor (PSD) despre partidele din Opoziție: „Tot ASEDIUL acesta nu este decât IPOCRIZIE și politicianism de duzină“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, esdte de părere că votul în Parlament va fi unul favorabil Guvernului Dăncilă.

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, susţine că Guvernul Dăncilă nu va renunţa în cazul în care nu va obţine votul de încredere în Parlament.

"Vom merge săptămâna viitoare în Parlament să cerem votul pentru guvern. E prea mult spus un 'vot de încredere pentru guvern'. Este un vot de calibrare şi validare pentru o nouă variantă a Cabinetului. Dacă nu trece, venim cu altă variantă până convingem Parlamentul că ţara trebuie totuşi să fie guvernată", a scris Fifor marţi, pe Facebook.

În opinia sa, votul în Parlament va fi unul favorabil Guvernului Dăncilă.

"Dovada e chiar incapacitatea cronică a partidelor din Opoziţie de a strânge o majoritate şi de a propune o alternativă coerentă la actuala guvernare. Iar dacă majoritatea nu este la ei, înseamnă că tot asediul acesta de mai bine de trei ani asupra guvernării PSD nu este decât ipocrizie şi politicianism de duzină", se arată în postare.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, luni seară, că săptămâna viitoare va cere în Parlament votul de încredere pentru Guvern.

Dăncilă a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că nu îi este teamă de un vot negativ în legislativ. Premierul a menţionat că nu s-a stabilit deocamdată dacă Guvernul va merge pe varianta restructurării sau pe cea a remanierii, dar că în eventualitatea în care se va opta pentru restructurare, noua formulă guvernamentală ar urma să aibă 19 ministere plus funcţia de prim-ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel