Mihai Fifor, despre Gheorghe Dincă: „Este un om care știe ce face. S-a jucat cu investigatorii!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, i-a făcut o descriere, în această seară, la Antena 3, presupusului criminal de la Caracal, Gheorghe Dincă.

„Ancheta e derulată de DIICOT, MAI are rolul de suport. Cred că am reușit să punem la dispoziție cei mai buni ofițeri criminaliști pe care îi avem. Sunt două săptămâni de când s-a petrecut această tragedie și vă asigur că se fac eforturi uriașe ca să se vină cu date noi. Ne-am fi dorit cu toții să putem avea vești bune, să avem informații concrete despre fete.

Important e că se lucrează atent, se adună probe și încercăm să aflăm cine e apest individ care pare tot mai mult o ființă subumană. Am discutat cu multă lume, se caută conturarea unui profil. Unii spun că e psihopat, un om cu o personalitate dublă.

Este un om care a ucis fără milă. Nu ucizi cu atâta sânge rece și după aceea te duci și te plimbi cu bunuri care au aparținut victimei cu atâta detașare. Este un om care știe ce face, care a arătat în ultimele zile că știe să-și joace investigatorii. 

În primele zile s-a jucat cu cei care investighează această dramă de la Caracal. E un om care se vede că știe bine ce a făcut, care nu e la prima chestiune de acest gen. Trebuie să vedem dacă există conexiuni cu altcineva”, a spus Fifor, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel