Mihai Chirica, derapaj rasist, într-o emisiune: „O să vină peste noi congolezii, somalezii și alte națiuni care sunt coborâte din copac”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, revine cu o nouă declarație șocantă, după cea legată de românii care se duc în străinătate și ajung să se prostitueze sau să fie sclavi, informează Antena 3.

Într-un interviu acordat publicației Bună Ziua Iași, Chirică susține că România va invadată de africani "coborâți din copac" care vor ajunge să ne conducă.

„Resursa principală a unui stat care se dorește a fi longeviv este educația. Nu se investește în educație - putem spune «La revedere!».

Adică o să vină peste noi congolezii, somalezii, sirienii și alte națiuni care sunt coborâte din copac mai deunăzi și o să ne cucerească și o să ne devină și șefi. Adică o să ne conducă, pur si simplu o să te trezești la Primăria Municipiului Iași cu un congolez – că mai sunt și de ăștia de naționalitate română, dar se comportă ca niște congolezi – și or să vrea să ne conducă. Pentru că nu se mai pune accent pe educație", afirmă Chirica.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel