Microbuz românesc, blocat de polițiști în Germania. Un pasager a trebuit să scoată 400 de euro din buzunare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un control al poliției de frontieră din Germania l-a pus în încurcătură pe un român aflat într-un microbuz. Bărbatul a trebuit să scoată pe loc 400 de eeuro, altfel călătoria sa se oprea direct după gratii.

Un tânăr de 32 de ani care a condus fără permis iunie 2023 o primit o amendă și ar fi trebuit să fie încarcerat. Acest lucru a fost pus în aplicare de către ofițerii de poliție federală în timpul controalelor de frontieră din Waidhaus, joi după-amiază (15 decembrie).

De data aceasta, ofițerii de la Poliția Federală l-au verificat ca pasager într-o dubă românească. Ofițerii au descoperit un mandat de arestare emis de procuratura din Weiden. Românul în vârstă de 32 de ani a fost prins conducând o dubă și o remorcă pe autostrada A6, în apropiere de Pleystein, în iunie 2023. Cu toate acestea, el nu avea permis de conducere.

Acest lucru a determinat tribunalul districtual din Weiden să aplice o amendă de 400 de euro.

Întrucât acesta nu a plătit încă această amendă, parchetul a emis un mandat de executare. Tânărul de 32 de ani a decis să își plătească datoria legală și să evite pedeapsa de 20 de zile de detenție. Întrucât nu conducea el însuși, nimic nu îl împiedica pe evazionist să își continue călătoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel