Microbuz Mercedes Sprinter căutat de poliția din Italia, descoperit în vama Albiţa

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Autoritățile vamale din România au descoperit un microbuz Mercedes-Benz Sprinter căutat de poliția din Italia.

Un microbuz Mercedes Sprinter, care era căutat de autorităţile din Italia, a fost descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Potrivit sursei citate, autovehiculul era condus de un tânăr de 29 de ani, din Republica Moldova. Acesta s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară.

"Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că atât acesta cât şi plăcuţele de înmatriculare figurează în bazele de date ca fiind bun căutat confiscare, semnalări introduse de autorităţile din Italia. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a împrumutat autovehiculul de la proprietar pentru a transporta nişte bagaje din Republica Moldova şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu", se precizează în comunicatul de presă.

Poliţiştii de frontieră efectuează în acest caz cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 15.000 de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel