Microbuz din Cehia, condus de un român, blocat în vamă: Era dat în urmărire de autoritățile din Bulgaria

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto Ilustrativ
Foto Ilustrativ

Poliţiştii de frontieră români din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un microbuz, care figura în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile din Bulgaria, din data de 02 iulie a.c..

În data de 04 iulie a.c., în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat în vârstă de 49 de ani cu dublă cetățenie, română şi moldovenească, care conducea un microbuz, înmatriculat în Cehia.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria, în data de 02 iulie a.c..

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 207 000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel