Mic dejun 2+2: Rapid, cu multe proteine și fibre, recomandat de nutriționiști. Doar 85 de calorii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Mic dejun 2+2: Rapid, cu multe proteine și fibre, recomandat de nutriționiști. Doar 85 de calorii
Mic dejun 2+2: Rapid, cu multe proteine și fibre, recomandat de nutriționiști. Doar 85 de calorii

Mic dejun 2+2: Rapid, cu multe proteine și fibre, recomandat de nutriționiști. Cu această rețetă pentru un mic dejun rapid, vă veți trezi fără îndoială dimineața cu un pic de entuziasm în plus. Această rețetă simplă este foarte gustoasă și are doar 85 de calorii.

De fapt, pentru a o prepara ai nevoie de câteva ingrediente simple care, odată combinate, îți vor oferi o vafă caldă și moale, pe care să o mănânci înainte de a pleca de acasă pentru a merge la serviciu.

Bineînțeles, prezența fulgilor de ovăz vă va permite să faceți un fel de mâncare 100% sănătos. Acestea sunt bogate în vitaminele B (în special tiamină și niacină) și minerale, precum fier, fosfor și calciu. În plus, prezența beta-glucanilor, sunt capabili să contracareze nivelul de colesterol care se acumulează în sânge.

Iar datorită cantității mari de fibre și a conținutului scăzut de zaharuri simple, sunt utile pentru a favoriza funcția intestinală și pentru a calma senzația de foame, precum și pentru a reduce glicemia. Deci, acest lucru înseamnă că sunt potrivite pentru cei care suferă de diabet.

Mic dejun 2+2: Rapid si dietetic

 

Timp de preparare: 10 minute
Timp de repaus: 2 minute
Timp de gătire: 6-8 minute
Timp total: 20 minute
Calorii: 85 per felie

Mic dejun 2+2, cu multe proteine și fibre, recomandat de nutriționiști

 


Ingrediente


50 ml lapte cald
2 ouă
2 linguri de fulgi de ovăz
1 lingură de brânză topită
1 lingură de ulei de măsline
1 vârf de cuțit de sare

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g 


Pregătire


*Pentru început, se pun fulgii de ovăz într-un bol, se adaugă laptele, se amestecă bine cu o lingură și se lasă să stea 2 minute.

*Acum amestecați cu o spatulă, adăugați ouăle, brânza și sarea și amestecați totul bine (întotdeauna cu o spatulă, desigur).

* La final, turnați uleiul pe fundul unei tigăii antiaderente, ungeți-l corespunzător, adăugați aluatul obținut, acoperiți cu un capac și gătiți timp de 3-4 minute la foc mic pe ambele părți.

* După ce clătita uriașă este gata, se taie în felii și se servește cu iaurt și fructe proaspete.

Notă: Acest articol este pur informativ. Editorii ȘtiriDiaspora.ro nu pot prescrie niciun tratament medical și nu pot stabili niciun tip de diagnostic. Sfaturile și trucurile noastre sunt complementare tratamentelor alopate. În cazul în care aveți probleme de sănătate, vă rugăm să consultați un medic specialist.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel