Miami: Simona Halep - Venus Williams, REZULTAT FINAL

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami (Statele Unite), dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari, luni, după o victorie cu 6-3, 6-3 în faţa americancei Venus Williams.

Halep (27 ani), numărul trei mondial, s-a impus într-o oră şi 13 minute, dar putea câştiga mai clar şi mai repede.

Românca a început în forţă şi a condus cu 3-0, dar Venus Williams a revenit şi s-a apropiat la un singur ghem, 3-2. Cele două jucătoare şi-au făcut serviciul, iar la 5-3 Halep a reuşit un nou break, încheind setul cu 6-3.

În actul secund, fiecare şi-a fructificat serviciul în primele două ghemuri, după care Halep s-a desprins la 4-1. În continuare s-a mers cu serviciul, Halep încheind conturile cu 6-3, după ce a salvat o minge de break.

Halep a bifat a patra victorie consecutivă, după ce a pierdut primele trei dueluri cu Venus Williams (38 ani, 43 WTA), triplă campioană la Miami Open. Americanca a reuşit să progreseze câte un ghem pe meci în cele patru partide cedate, ajungând la şase ghemuri câştigate.

Fiecare jucătoare a avut câte un as, Halep a comis 4 duble greşeli, iar Williams 2. Halep, care a avut procentaje foarte bune la serviciu, 75% la primul şi 69% la al doilea, românca a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 21 faţă de 16, iar Venus, mai multe erori neprovocate, 24 faţă de 16.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 182.000 de dolari şi 215 puncte WTA, iar în sferturi va întâlni o jucătoare din China, Yafan Wang sau Qiang Wang, cap de serie numărul 18.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel