Metoda „Rex“. Doi români dădeau spargere după spargere în Italia, folosindu-se de un câine

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Flickr
sursa foto: Flickr

Doi hoți români de apartamente, arestați la Roma. Un câine era cu ei și făcea parte din banda lor organizată.

Nu de partea poliției, ca în multe operațiuni antidrog și de salvare, ci de partea unor hoți. Din echipa celor doi infractori, prinși și arestați noaptea trecută în interiorul unui complex de apartamente din zona Parco Schuster din Roma, se afla și un cățeluș.

Un rucsac pe umeri, pași greoi și un câine în rol "complice" pentru a jefui apartamente în noaptea de 15 august. După ce a fost alertată de vecini, patrula stradală a celui de-al XI-lea Distretto di San Paolo al carabinierilor din Roma a intervenit în toiul nopții pentru a-i opri pe cei doi hoți.

Metoda „Rex“

 

După o scurtă urmărire, un român de 43 de ani, G.E.D., a fost arestat în flagrant delict în timp ce escalada gardul unei clădiri, la fel ca și complicele său, A.P.C.C.. Dându-și seama că poliția îl oprise pe prietenul său, a încercat, fără succes, să se ascundă după un gard împreună cu un câine de talie medie pe care îl aveau cu ei.

A ajuns în cătușe și cel de-al doilea hoț, tot de naționalitate română, iar polițiștii au descoperit că avea ascunse în rucsac o scrumieră de argint, două boxe audio și câteva haine. Printre bunurile furate de G.E.D., ascunse de asemenea într-un rucsac, a fost găsit un document de identitate furat dintr-un apartament, potrivit Il Mattino.

Cei doi români erau deja cunoscut de poliție, ambii pentru anumite condamnări anterioare. Unul dintre bărbații arestați s-a opus acțiunii poliției și a avariat mai întâi mașina de serviciu, lovind-o cu capetele, și apoi un calculator din același birou al poliției. Alți polițiști au avut grijă de cățelușul aflat în grija lor, iar în următoarele ore acesta va fi predat organelor abilitate.

În această dimineață, la Tribunalul din Roma, a fost validat arestarea celor doi spărgători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel