Mesajul zilei vine de la PSD: "Economia națională merge BINE. Cifrele nu mint". ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

PSD anunță, marți, pe contul oficial de Facebook, că economia națională merge foarte bine, făcând trimitere la o analiză a publicației Ziarul Financiar.

Partidul condus de Liviu dragnea nu ratează ocazia să lanseze încă atac la adresa președintelui, precizând că "economia ar fi mers și mai bine dacă Iohannis nu ar fi băgat tot timpul bețe-n roate guvernării".

"Economia națională merge bine în guvernarea PSD.

Analiza din Ziarul Financiar dă peste nas tuturor celor care contestă capacitatea PSD de a conduce România. Cifrele nu mint și nu fac politică! Iar adevărul e că economia ar fi mers și mai bine dacă Iohannis nu ar fi băgat tot timpul bețe-n roate guvernării PSD.

O întrebare legitimă e cum s-a simțit creșterea economică în buzunarele românilor în ultimii doi ani de guvernare PSD, respectiv cât au crescut pensiile și salariile NETE, în mod real, PESTE creșterea prețurilor din 2017 și 2018?

Iată cifrele: salariul mediu real (privați și bugetari) +20,3%; pensia medie reală +18,5%! Rezultatul: Mai mulți bani în buzunarele românilor, mai mulți cetățeni în clasa de mijloc!", este mesajul postat de PSD pe Facebook.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel