Mesaj controversat pentru românii din Italia: "Dragă Diaspora, ce cauți tu în țara MEA ??!!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O româncă a postat pe Facebook un mesaj controversat, în contextul în care mii de români din străinătate, mai ales din Italia, s-au întors în țară în ultimele două săptămâni. 

Draga DIASPORA, ce cauti tu in tara MEA ????!!!

TU, DIASPORA, care ai spus ce tara de kk..at este ROMANIA !!!! TU, DIASPORA, care i-ai criticat spitalele, sistemul medical si spuneai ca „la mine in Italia/Spania/Anglia/Germania etc"....spitalele sunt minunatate si medici extraordinari !!!! Ce cauti tu in tara mea, draga DIASPORA, care „nu stie vorbeste romaneste", care „parlare italiana", care „not andăstănd romaneste" !!! „Como se cheama" aata ce o faci tu, aceasta fuga ???!!! Ce cauti in tara mea, draga DIASPORA, care veneai si criticai sistemul juridic din Romania, si spuneai ca in Italia/Spania/Anglia/ Germania procesele nu dureaza atat de mult, ca legile acolo sunt minunate, iar in tara mea totul era numai coruptie, legi proaste, timp pierdut !!!! Ce cauti tu, draga DIASPORA, in tara mea minunata ???!!!! Ai venit sa iti imbolnavesti parintii, bunicii, cei care iti trimit tie de sarbatori, mâncare buna, romaneasca ???!!!!!

Draga DIASPORA, nu ti-e mila nici macar, de copilasii tai, pe care i-ai lasat in seama bunicilor si i-ai distrus psihic cand ai plecat....acum vii sa ii distrugi si trupeste ???!!!! Chiar nu iti este mila de copii tai ??? De parintii tai ???!!! De rudele tale ???!!! Ce cauti tu, DRAGA DIASPORA, in Romania mea si a celor care am ramas ??!! De ce ai parasit meleagurile acele unde curgea numai lapte si miere, ca sa vii in tara asta de kkt, cum o considerai ???!!!! Mai si minti, ca vii din Grecia/Bulgaria, ca sa poti intra !!! Mai si refuzi, carantina !!!! Vii tot cu aere de superioritate, ca autoritatile nu ti-au pus la dispozitie, solutii dezinfectante, dar autoritatile italiene, ce ti-au pus la dispozitie ????!!! De ce nu ai ramas pe plaiurile acelea minunate !!!! Sa nu ma intelegi gresit !!! Nu fac si nu am facut niciodata politica ! Nu apartin niciunui partid sau forma de guvernare ! Sunt un simplu ROMAN din tara mea, ROMANIA, revoltat de exodul dvs, catre Romania si refuzul de a sta in carantina ! Nu stiu daca este inconstienta ! Nu stiu daca este prostie ! Nu stiu daca este rautate !

via Sorin-Gheorghe Jitea", este mesajul postat de Florescu Marilena.

(w670)

Inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române, Ioan Buda, a afirmat, marţi, că, din 23 februarie şi până în prezent, peste 40.000 de persoane care au avut punct de plecare sau au tranzitat Italia au intrat în România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel