Mercur retrograd. Horoscop pentru perioada 10 septembrie - 2 octombrie pentru toate zodiile: Leu, fii atent la semnele destinului!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Mercur retrograd, 21 aprilie -15 mai: O perioadă, cu mari încercări și probleme pentru patru zodii
Mercur retrograd, 21 aprilie -15 mai: O perioadă, cu mari încercări și probleme pentru patru zodii

Mercur retrograd va începe pe 10 septembrie. Aceasta va dura până la 2 octombrie. Și nu toată lumea va fi suficient de norocoasă astfel încât să supraviețuiască acestei perioade fără probleme.

Berbecii vor avea parte de schimbări în relațiile cu colegii de muncă. Și nu tocmai spre bine. Pregătește-te să analizezi cu atenție totul și să tragi concluziile corecte. Nu vă luați angajamente și nu luați decizii majore în această lună.

Taurii aflați sub Mercur retrograd pot suferi de o agravare a afecțiunilor cronice. Nu este departe nici depresia. Așa că vor fi multe conflicte. Limitează-ți interacțiunile cu oamenii sau ceva de genul acesta. Și ar fi bine să consulți un medic sau să începi să duci un stil de viață sănătos.

Nu rata: Lună plină în Pești, 10 septembrie 2022. Revoluție în viața zodiilor; Sfat pentru Gemeni: „Dragostea veche nu ruginește“

Gemenii pot avea neînțelegeri cu cei dragi - părinți sau copii. Încercați să aduceți relația de familie la armonie. Acordați-le celor dragi cât mai multă atenție, interesați-vă de afacerile lor și petreceți weekend-urile împreună.

Luna septembrie nu va fi ușoară pentru Rac. Prea mult timp va fi ocupat de afaceri neașteptate, în detrimentul familiei. Încercați să vă stabiliți prioritățile și să vă planificați în prealabil cum va decurge ziua.

Mercur retrograd: Leu, fii atent la semnele destinului!

 

Leu. Fiți atenți la semnele destinului. Analizează cu atenție tot ce se întâmplă în jurul tău. Evitați cumpărăturile mari și călătoriile în luna septembrie.

Fecioarele vor avea o problemă financiară acută în această perioadă. Sunt posibile pierderi monetare serioase. Așa că puneți-vă în modul de austeritate. Achizițiile majore vor trebui cu siguranță să fie abandonate. De asemenea, nu împrumutați bani. Și nu luați nici dumneavoastră cu împrumut.

Balanța va alterna evenimentele pozitive cu cele negative. Mercur retrograd va avea o influență foarte puternică asupra acestui semn zodiacal. Cel mai important este să nu vă fie teamă să vă asumați responsabilitatea și să rămâneți încrezători în voi înșivă chiar și în cele mai dificile situații.

Scorpionii, din septembrie, nu ar trebui să se apuce de proiecte noi sau să se scufunde prea adânc în cele vechi. În general, merită să terminați cât mai curând posibil ceea ce ați început și să vă relaxați. Puteți chiar să vă luați un concediu de la locul de muncă.

Mercur retrograd. Horoscop pentru perioada 10 septembrie - 2 octombrie pentru toate zodiile

 

În ceea ce-i privește pe Săgetători, totul este bine. Te vei putea împlini în domeniul tău profesional, în sfera creativă. Dacă nu acționezi singur, ci în echipă, vei obține un rezultat uimitor.

Capricornii nu trebuie să se grăbească nicăieri pentru a nu face greșeli. Vă așteaptă schimbări și ar trebui să vă gândiți bine. Acest lucru este valabil mai ales în sfera profesională.

Vărsătorul ar trebui să înceapă să învețe ceva nou, ceva care este cu adevărat important și necesar. Pregătiți-vă pentru noi începuturi - în octombrie puteți începe proiecte de anvergură.

Este momentul ca Peștii să-și pună ordine în gânduri și în vitalitate. Anulați toate tranzacțiile financiare din luna septembrie. Cel mai important este să nu luați împrumuturi și să nu vă împrumutați de bani.

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3       

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH      

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel