Mercur retrograd, 21 aprilie -15 mai: O perioadă cu mari încercări și probleme pentru patru zodii

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Mercur retrograd, 21 aprilie -15 mai: O perioadă, cu mari încercări și probleme pentru patru zodii
Mercur retrograd, 21 aprilie -15 mai: O perioadă, cu mari încercări și probleme pentru patru zodii

O "perioadă nefastă" este pe cale să înceapă! Mercur retrograd va aduce mari probleme pentru patru semne zodiacale. Mercur va fi retrograd în perioada 21 aprilie - 15 mai 2023.

Sfârșitul lunii aprilie 2023 va aduce vești proaste pentru cei patru nativi din cercul zodiacal. Mercur va deveni retrograd între 21 aprilie și 15 mai - o perioadă care le promite mari încercări, certuri, necazuri financiare și probleme de sănătate.

Potrivit astrologilor, Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul vor avea probleme. Ei trebuie să fie răbdători, atenți, prudenți și să nu se grăbească să ia decizii drastice.

Mercur retrograd - 21 aprilie - 15 mai 2023

 

Taur

Nativii din acest semn zodiacal vor plăti pentru greșelile pe care le-au făcut în trecut. Persoane pe care ar vrea să le uite ar putea să reapară în viața lor. Taurii se confruntă cu certuri și pierderi financiare, ceea ce îi va obliga să se gândească la schimbarea locului de muncă și chiar a reședinței. Cu toate acestea, nu vă pripiți - este mai bine să cântăriți mai întâi lucrurile cu atenție.

VEZI ȘI: Eclipsa de Soare 2023: Află cum va fi afectat semnul tău zodiacal de acest fenomen

Leu

Mercur retrograd în Taur va avea un mare impact asupra carierei Leilor - își vor da seama brusc că sunt complet neapreciați la locul de muncă. Nativii din această zodie ar putea fi amendați fără un motiv întemeiat sau chiar amenințați cu concedierea. Emoțiile Leului vor fi greu de stăpânit și ar putea provoca un scandal. Astfel, s-ar putea să fie nevoiți să își caute un nou loc de muncă, va fi un proces dificil.

Mari încercări pentru axele Taur - Scorpion și Leu - Vărsător

 

Scorpion

Scorpionii vor primi vești care ar putea să le ruineze relația cu partenerul de cuplu. Nativii din această zodie nu vor ierta trădarea unei persoane dragi, va fi o lovitură dureroasă pentru ei. S-ar putea să se retragă și să devină depresivi. Pierderea interesului pentru orice va avea un impact negativ asupra muncii lor: Scorpionii vor face o greșeală care i-ar putea costa reputația.

NU RATA: Horoscop special. Aceste zodii sunt predestinate să se îmbogățească: cei născuți sub aceste semne zodiacale pot deveni milionari

Vărsător

Vărsătorii se vor confrunta cu certuri și neînțelegeri, atât în relația cu partenerul de cuplu, cât și la locul de muncă. Nativii din această zodie vor cădea la propriu: planurile se vor prăbuși la un moment dat din cauza unor evenimente neprevăzute. Cel mai dificil va fi din punct de vedere financiar: va trebui să economisești chiar și pentru cele mai elementare necesități. Cu toate acestea, dacă Vărsătorul va rezista tuturor încercărilor, atunci lucrurile se vor îmbunătăți în luna mai.

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3    

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH      



 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel