Ghinea, ATAC dur la Radu Herjeu: EXPLODEAZĂ. Membrul CNA, acuzat de fake news

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Ghinea îi răspunde membrului CNA, Radu Herjeu, după ce acesta a acuzat USR că împarte sticle de palincă alegătorilor, cu eticheta "USR Brad".

Deputatul USR a explicat, într-o postare pe pagina sa de socializare, că sticlele de băutură despre care a scris Radu Herjeu nu erau dedicate alegătorilor, ci erau un cadou simbolic pentru membrii USR, din partea colegilor lor din filiala Brad.

Citeşte şi: Bannere PSD, montate în toiul nopţii, în Bucureşti. Reacţia Primăriei: "Acuzaţii tendenţioase"

"Explodează petardele lui Dan Voiculescu de prin instituțiile publice. Un explodat pune pe Facebook o sticlă de palincă cu eticheta USR Brad și spune că USR dă pălincă la alegători. De fapt, dragii noștri colegi de la USR Brad au primit Caravana Alianței 2020 USR PLUS cu această surpriză frumoasă. În plus am primit și gogoși abia făcute în casă și ne-am bucurat de ele", a scris Ghinea pe Facebook.

 

Cristian Ghinea: "Herjeu, un propagandist deghizat în paznic"

 

Cristian Ghinea a continuat să îl critice dur pe membrul CNA care, spune el, promovează ştiri false în loc să protejeze publicul de ele.

"Problema este că acest explodat care lansează un fake news este membru CNA, Herjeu, fost jurnalist la Antena 3. Iar presa de propagandă reia postarea lui și o rostogolește. Deci omul care ar trebui să protejeze spațiul public de intoxicări și fake news.

Dacă mai vedeți intoxicarea asta cu palinca de la USR pe Facebook puteți să o raportați liniștiți ca fake news. 

Citeşte şi: USR îi RĂSPUNDE lui Tăriceanu: „Hai sictir!”

Situația este absurdă. Și așa se întâmplă când oamenii politici plasează astfel de bombe în instituții. Instituțiile se golesc de sens.

Îl informăm pe fostul antenist că la Slatina echipa caravanei a primit și limonadă și nu o dăm la alegători, o bem noi cu entuziasm și voie bună. Ca oameni liberi, nu ca sclavi de lux, cum e demnitarul care lansează fake news. (...) E mizerabil că acest propagandist deghizat în paznic al corectitudinii presei, plătit de noi toți, îi aruncă în ceva atât de murdar. #RușinePetardelordinCNA#LupulPazniclaFakeNews" a mai scris Cristian Ghinea.

 

Radu Herjeu şi-a şters postarea de pe Facebook

 

Reacţia reprezentantului USR vine după ce Radu Herjeu a postat pe pagina sa un mesaj în care compară sticlele de palincă cu clasicele pomeni electorale, făina şi uleiul.

"În sfârşit am inteles. Cât de greşit a procedat mereu ciuma roşie şi, desigur, ticăloasa, care-şi ‘cumpără’ votanţii cu făină, ulei şi mălai. Se vede că n-a absolvit şcoli înalte prin Elveţia. Oamenii noi se cumpără cu vinars! Sătul, tot mai poţi gândi înainte de a pune ştampila. Băut, nu prea! Aşa se face, tiriplicilor!"

Postarea a fost ulterior ştearsă de pe pagina sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel